همچنین زمینه را برای افزایش مبادلات اقتصادی، ارتباطات بین فرهنگی، بازاریابی و فروش، اشتغال و ایجاد فرصت های شغلی، جذب گردشگر، تبادل علمی و تولیدی، خدمات دهی و مشاوره های کیفی در زمینه تولید و بازاریابی، پشتیبانی از تولیدکنندگان و هنرمندان، افزایش فعالیت های تجاری و... فراهم نماید.
شهرستان سقز با داشتن بیش از ۲۶۰ هزار نفر جمعیت، موقعیت استراتژیک جغرافیایی و مرزی، داشتن منابع متعدد طبیعی، کشاورزی و …، واحدهای تولیدی، بازار مصرف نسبتا مناسب و مرکزیت برای شهرستان های اطراف، قرار گرفتن بر روی کریدور شمال غرب به جنوب و… از اهمیت و پتانسیل های مناسبی برای ساخت مجتمع و نمایشگاه دائمی کالاها برخوردار است.
براساس سوابق منتشر شده در رسانه ها از سال ۱۳۹۰ ضرورت و وعده ساخت نمایشگاه دائمی در سقز از سوی اداره متولی یعنی اداره صنعت یا نهادهای دیگر مانند شهرداری، جهادکشاورزی و تعاون روستایی مطرح شده و حتی پیشنهاداتی هم در این راستا از جمله: تغییر کاربری و نوسازی یکی از سوله های حوزه وزارت جهادکشاورزی در سقز و تبدیل به نمایشگاه (میدان مکریان) از سوی فعالان اقتصادی و سقزرووداو مطرح شده اما تاکنون این مسأله مورد توجه قرار نگرفته و به دلیل نبود مکان دائمی، نمایشگاه های فصلی یا دائمی در مکان های روباز و غیراستاندارد برپا می شود که فاقد مولفه ها و بازدهی مناسب است.
در صورت وجود مجتمع نمایشگاهی می توان نمایشگاه های متعدد در زمینه مصالح ساختمانی، ماشین آلات، کشاورزی، محصولات غذایی، تولیدات فرهنگی و صنایع دستی، حتی محصولات وارداتی همچون برنج و چای با توجه به وجود شرکت های توانمند در این زمینه و… برپا نمود.
لذا امید است این مسأله مورد توجه قرار گیرد و امکان ساخت این مجتمع را از طریق مشارکت بخش خصوصی، اتاق بازرگانی یا نوسازی سوله ها و ساختمان های جدید فراهم نمایند.
- سقز رووداو
- کد خبر 20260
- بدون نظر
- پرینت