این کتاب توسط دکتر اسعد حسینی از سقز با همکاری دکتر برومند صلاحی و دکتر مسعود گودرزی ترجمه و توسط انتشارات دانشگاه محقق اردبیلی چاپ و منتشر شده است.
بخش مقدماتی کتاب خلاصه ای از روند بین المللی در رابطه با تغییر اقلیم را ارائه می دهد، به دنبال آن، ۶ بخش دیگر مربوط به مباحث مختلف تنوع ژنتیکی شامل تنوع ژنتیکی گیاهی، حیوانی، جنگل، آبزیان، بی مهرگان و میکروارگانیسم ها است.
هدف این کتاب بالا بردن آگاهی از نقش مهم تنوع ژنتیکی مواد غذایی و کشاورزی در مقابله با تغییر اقلیم و کمک به جلب توجه برای سازگاری با مسائل اقلیمی و برنامه ریزی کاهش اثرات در سطح ملی و بین المللی است.
- سقز رووداو
- کد خبر 17521
- بدون نظر
- پرینت