شما اینجا هستید
اجتماعی » بررسی مشکلات کارخانه قند  سقز / لزوم حمایت از واحدهای تولیدی

مدیر کارخانه قند سقز  در این بازدید گفت: این کارخانه در سال ۸۴ پروانه تاسیس گرفته و در سال ۸۹ با سرمایه گذاری ۳۰ میلیارد تومان از بخش خصوصی در شهرک صنعتی فاز یک سقز در مساحت ۱۴۰۰۰متر مربع  مورد بهره برداری قرار گرفت.

آزاد فرج زاده افزود: ظرفیت اسمی این کارخانه در سال ۵۰ هزار تن قند شکسته از شکر خام با برند های فردوس، ذکریا، کارو و برمک  است، که زمینه اشتغال ۲۵۰ نفر را در ۳ شیفت کاری فراهم کرده بود

 

وی خاطرنشان ساخت: با توجه به مشکلات و ضعف اقتصادی، عدم تخصیص به موقع شکر در سال های گذشته، این حجم از اشتغال از ۳ شیفت به یک شیفت و تعداد افراد شاغل نیز از ۲۵۰ نفر به حدود ۱۰۰ نفر  و تولید ۱۶۰۰ تن قند شکسته، کاهش یافته است که در صورت ایجاد بستر مناسب می توان در زمان کوتاهی ظرفیت ها را به روال سابق و حتی فراتر از آن را برگرداند.

 

حال از مسئولان امر انتظار می رود مشکلات و موانع فراروی این نوع کارخانه ها را بررسی و نسبت به توسعه تولید و اشتغال در آنها حمایت های لازم و اقدامات عملی را انجام دهند.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

سایت خبری سقز رووداو | خبری | اجتماعی | کوردانه | اقتصادی | سیاسی | فرهنگی | گزارش | عناوین بین الملل