این بار هم گذر وزیر به سقز نمی افتد، ولی مسئولین سقز حداقل اگر زحمت نیست، به وی یادآوری کنند سرچشمه آب های منطقه و حتی استان های همجوار از کوهستان ها و چشمه ها و آب های زیرزمینی روستاهای سقز است، اما متاسفانه سقزی ها با وجود ۲ سد چراغ ویس و لگزی کمترین بهره را از آن میبرند.
به گفته خود مسئولین کمتر از ۵ درصد آب سد لگزی جهت مصارف کشاورزی روستاهای سقز تخصیص داده شده است و سد چراغ ویس هم که قرار بود ۶ هزار هکتار از اراضی پایاب آن تحت پوشش آبیاری قرار گیرند فعلاً صفر.
وزیر نیرو در جایی گفته بود ۲۵ درصد روستاهای ما از آب شرب محرومند و برنامه داریم تا پایان دولت این مقدار را به ۱۰ درصد برسانیم، به به یاداوری کنید روستاهای ما چسبیده به سد هستند ولی چندین ماه است آب آشامیدنی ندارند، چندین روستای شهرستان سقز هم اکنون با تانکر آبرسانی میشوند آن هم نه به مقدار کافی. بگویید شهرستان سقز فقط یک تانکر برای آبرسانی دارد.
سیستم لوله کشی بسیاری از روستاهای شهرستان سقز فرسوده است. آب آشامیدنی چندین روستای ما آلوده به مواد شیمیایی خطرناک است. روستای میرده جانمایی نشده است و جاده جایگزین دسترسی ۶ روستای اطراف سد چراغ ویس تکمیل نشده است.
به وزیر بگویید از آغاز به کار پروژه مجتمعهای آبرسانی باغلوجه و کوچه طلا و .. نزدیک به دو دهه سپری شده است ولی هنوز با بهرهبرداری فرسنگ ها فاصله دارند. با اینکه منکر زحمات برخی مسئولین نیستیم ولی (عدم تخصیص و کمبود اعتبارات ) کلماتی هستند که مراجعه کنندگان به ادارات مربوطه به وزارت نیرو در شهرستان را به ستوه آورده است….
*عضو شورای بخش مرکزی سقز
- سقز رووداو
- کد خبر 15362
- بدون نظر
- پرینت