جهت بررسی فعالیت های این کارخانه، مسائل و مشکلات آن ضمن بازدید میدانی، مصاحبه ای را با رئوف فلاحی مدیرعامل آن انجام داده ایم که به شرح زیر از نظرتان می گذرد:
🔸تولید روزانه ۵۰ تن روغن موتور و ضد یخ
مدیرعامل شرکت شیمانول با بیان اینکه روزانه ۵۰ تن انواع محصول استاندارد تولید می کنیم گفت: در اکثر کلان شهر نمایندگی توزیع داریم ضمن اینکه حضور در بازارهای جهانی هم برای مهم مهم بوده و محصولات شیمانول به کشورهای ترکیه، عراق، ترکمنستان، افغانستان، سوریه و…صادر می شود و قرار است به زودی نیز این محصولات به نیجریه و برخی کشورهای قفقاز نیز صادر شود.
🔹لزوم حمایت از سرمایه گذاری های کلان در منطقه
رئوف فلاحی، شکل گیری صنایع مولد در منطقه را عامل موثری در جهت ایجاد اشتغال و ارتقای درآمد سرانه دانست و گفت: لازمست مسئولان امر با تسهیل گری، ارائه بسته های تشویقی برای تولیدکنندگان، ایجاد زیرساخت های مناسب، کمک به تامین مواد اولیه و صادرات به جذب سرمایه گذاری و توسعه صنایع در منطقه کمک نمایند.
▫️سقز مستعد سرمایه گذاری/ لزوم ایجاد منطقه ویژه، بازگشایی بازارچه مرزی و راه اندازی کمرگ
فلاحی خواستار آسیب شناسی تعطیلی برخی واحدها که تبدیل به انبار در شهرک صنعتی گشته اند، شد و گفت: سقز به دلایل شرایط مناسب جغرافیایی، پتانسیل های انسانی و معدنی ظرفیت های مناسبی برای سرمایه گذاری و صنعتی شدن را دارد که در این رابطه باید تدوین چهارچوب ها و سیاست های کلان و هماهنگ مورد توجه قرار گیرد.
برای نمونه ایجاد منطقه ویژه اقتصادی و صنعتی در سقز می تواند بسیار موثر و متفاوت باشد و قطعا موجب جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی در سطح بالایی می شود و یا در بحث منطقه ازاد تجاری کوردستان، حلقه مفقوده آن شهرستان سقز است که باید به این محدوده اضافه شود.
وی اضافه نمود: یکی دیگر از مواردی که باید مورد توجه جدی قرار گیرد بازگشایی بازارچه مرزی سقز و راه اندازی کمرگ اختصاصی در این شهر است که نقش مهمی در تسهیل تجارت و امورات تولیدکنندگان و صادرکنندگان دارد و از هزینه های آنان می کاهد، با توجه به اینکه بازارچه سیف سقز رسمی بوده و در گذشته تیز این شهر کمرگ داشته ولی بعدا تعطیل نموده اند باید راه اندازی مجدد آنها مورد توجه جدی و فوری قرار گیرند.
🔺 مشکلات انتقال ارز به داخل
فلاحی یکی از مشکلات صادرکنندگان را جابجایی و انتقال ارز به داخل ذکر کرد و گفت: این مشکل باعث شده که گاها مجبور شویم بجای ارز، تهاتر کرده و کالا یا مواد اولیه وارد کنیم که باعث مشکلات و پیچیدگی کار می شود.
🔸ضرورت کاهش سود تسهیلات بانکی
وی با بیان اینکه هم اکنون حدود ۶۰ نفر به صورت مستقیم در شیمانول مشغول به کار بوده گفت: در زمینه مالیات مشکلی نداریم و بیشتر توافقی است، اما سود تسهیلات بانکی برای واحدهای تولیدی بالاست که ما استفاده نکرده ایم و باید بانک ها تغییر سیاست داده و حامی تولید باشند و برای تحقق این مساله، نیاز است سود تسهیلات را کاهش دهند.
🔸راهبردهای شیمانول برای حضور موثر در بازارهای داخلی و بین المللی
فلاحی در مورد برنامه های آنان برای توسعه این کارخانه و زنجیره های تولید در منطقه گفت: در نظر داریم با توسعه فعالیت ها، ارتقای فناوری و تجهیزات، میزان تولیدات و اشتغال موجود را ارتقا ببخشیم.
پیشتازی در عرضه محصولات جدید روانکارها، حفظ شیمانول به عنوان برند برتر در بازار و کسب جایگاه مناسب ملی و بین المللی از اهداف راهبردی ماست، لذا سرمایه گذاری های ما معطوف به تحقق این اهداف می باشد.
- سقز رووداو
- کد خبر 16692
- بدون نظر
- پرینت