این مهم در برخی شهرستان ها مانند بوکان چند سال است که احداث شده و در سنندج نیز مجموعه ورزشی بهاران در حال اتمام و بهره برداری می باشد، اما در سقز علیرغم اهمیت موضوع، جمعیت تحت کارگری و پوشش تامین اجتماعی و نیاز مخاطبان، تاکنون اقدامی دیده نمی شود.
نگاهی به آمار جمعیتی و تعداد مجموعه های ورزشی کارگری
اخیراً معاون فرهنگی-اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سفر به سنندج گفته است: این وزارتخانه، اهتمام جدی در بحث ورزش و ایجاد نشاط و شادابی در میان جامعه کار و تولید دارد، از این رو ساخت مجموعه های ورزش کارگری برای استفاده کارگران و خانواده های آنان جزو اولویتهاست.
همچنین مدتی پیش معاون وزیر کار گفته بود که اکنون ۵۱۰ مجموعه ورزشی ویژه جامعه کار و تولید در سطح کشور وجود دارد.
وضعیت شهرستان سقز و ضرورت پیگیری ساخت مجموعه ورزشی
از سوی دیگر سرپرست اداره تامین اجتماعی سال گذشته اظهار داشته: حدود ۵۴ درصد شهرستان سقز تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.
اگرچه آمار دقیقی از تعداد کارگران بخش های مختلف و فصلی در دست نیست اما آنچه مشخص است به دلایل مختلف اقتصادی و عدم توسعه یافتگی، جمعیت کارگری شهرستان سقز به نسبت بالاست که اکثراً با حداقل درآمد یا میانگین سرانه پایین زندگی می کنند و انجام هزینه های متعدد فرهنگی – ورزشی سهمی چندانی در سبد خرید آنان نمی تواند داشته باشد، در همین حال بخش زیادی از کارگران و حقوق بگیران تحت پوشش تامین اجتماعی یا نهادهای تحت نظر وزارت کار بوده که ماهیانه حق بیمه پرداخت نموده، انجمن ها و سندیکاهای کارگری و صنفی در سقز از قدمت و سابقه فعالیت خاصی برخوردارند، لذا انتظار این است که نسبت به تامین بخشی از نیازها و مطالبات اجتماعی این اقشار توجه شود.
تصویب و ساخت مجموعه ورزشی- فرهنگی کارگران و خانواده های آنان در سقز به عنوان دومین شهرستان استان کوردستان امری ضروری و موردنیاز است که امید است مورداهتمام مسئولان مرتبط قرار بگیرد و انجمن ها سندیکاهای کارگری، کانون بازنشستگان تامین اجتماعی پیگیر تحقق این مساله باشند.
- سقز رووداو
- کد خبر 20242
- بدون نظر
- پرینت