در این نشست علمی که با حضور جمعی از اساتید، فعالان فرهنگی و علاقه مندان در سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور بانه برگزار شد، دکتر هیرش قادرزاده، جامعه شناس و پژوهشگر مسائل اجتماعی به واکاوی تحولات جامعه و دلایل افزایش گرایش به انجام جراحی های زیبایی پرداخت و گفت: در جامعه ما، افراد با توجه به خصوصیات ظاهری مورد ارزیابی و قضاوت قرار می گیرند، به همین خاطر افراد در تلاشند تا تصویری مطلوب، که جذابیت زیادتری برای جامعه دارد، را به نمایش بگذارند.
وی افزود: می توان گفت که چهره زیبا از عوامل موثر در موفقیت، پیشرفت و افزایش شانس در کسب فرصت های اجتماعی نظیر ازدواج، اشتغال، دوست یابی، ارتقای جایگاه فردی و اجتماعی شده است، لذا افراد در جستجوی راه های کسب و موفقیت در این زمینه هستند.
قادرزاده به نقش رسانه های جمعی در ارائه معیارها و ترویج رفتارها و ملاک های زیبایی اشاره کرد و افزود: در جامعه ما، افراد سعی دارند با انجام اینگونه جراحی ها زمینه تمایز و ارتقای جایگاه خود در میان سایر اعضای جامعه فراهم نمایند و در دستیابی به فرصت های اجتماعی، تحرک طبقاتی و مورد توجه قرار گرفتن بیشتر موفقیت کسب نمایند.
🔺در ادامه نشست، محمد محمدپور، روانشناس بالینی و روان درمانگر بیان داشت: تصور ذهنی از بدن یا تصویر بدن یکی از فاکتورهای تعیین کننده در رضایت یا عدم رضایت از ظاهر جسمانی است.
وی افزود: افرادی که تصویر تحریف شده از جسم خود دارند معمولا” در مورد نقص های ظاهری خود، اشتغال ذهنی مفرط را تجربه کرده و برای حل این نارضایتی درصدد انجام اقداماتی برای ارتقای سطح زیبایی خود برآمده، لذا به انجام جراحی های زیبایی اقدام می نمایند.
محمدپور گفت: نکته قابل تامل مساله این است که در بسیاری از موارد پس از عمل هم، نارضایتی از جسم باقی مانده و همین مساله زمینه ساز جراحی های زیبایی بیشتر می شود.
🆔 @saqqezrudaw
- سقز رووداو
- کد خبر 13761
- بدون نظر
- پرینت