به نظر می رسد اعتراض آنها به نحوه انتخاب هیات رئیسه شورا یا کنار زدن گزینه های موردنظرشان برای شهرداری در مقابل برخی گزینه های موردنظر طیف اکثریت می باشد.
جدای از اینکه هر کدام از طرفین دلایل خاص خود را ارایه می دهند، اما باید گفت فعالیت در شورای شهر یعنی پایبندی به کار و تصمیم جمعی، پاسداشت رای اکثریت و رعایت حقوق اقلیت، احترام به تصمیمات یکدیگر در چهارچوب قواعد و قوانین نهاد شورا. در چنین نهادهایی تضارب آرا و اندیشه باید به رسمیت شناخته شود.
در واقع مردم به اعضای شورا رای داده اند که در نشست های تصمیم ساز و مهم شرکت نموده و بعنوان موافق یا مخالف اظهارنظر نموده و کنشگری فعالانه ای در جهت تحقق مطالبات و منافع مردم، شفاف سازی و اتخاذ تصمیمات جامع داشته باشند. لذا قهر و شرکت نکردن در جلسات بدون شفاف سازی صریح و علنی، به نحوی کوتاهی در دفاع از حقوق عامه و پیگیری مطالبات مردم می تواند باشد.
این شیوه تعامل و رویکرد طرفین نه می تواند ادامه داشته باشد و نه نفعی برای شهر دارد، اگر روال طی شده خلاف قانون است طرفین باید با گفتمان و دیالوگ، شفاف سازی، کسب تکلیف از مراجع بالاتر و نظارتی در جهت متوقف کردن آن اقدام کنند و اگر نیست بهتر است سلایق کنار گذاشته شود؛ زیرا این بار با این شیوه به مقصد نخواهد رسید و دود آن به چشم شهروندان می رود.
- سقز رووداو
- کد خبر 14646
- يک نظر
- پرینت
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -
با سلام
امیدوارم شورای شهر ششم با اتحاد، همفکری و عقلانیت برای خیر و مصلحت مردم و شهر سقز تصمیم گیری نمایند. عضو شورا بایستی فارغ از منافع شخصی و به نفع عموم فعالیت نماید.