شما اینجا هستید
اجتماعی » معرفی برگزیدگان و آثار شایسته تقدیر جایزه قلم هه‌ژار/ ۲ سقزی در میان شایستگان تقدیر

شامگاه پنج‌شنبه، نخستین دوره جایزه ادبی «قلم هه‌ژار» با معرفی برگزیدگان و آثار ممتاز، در آیینی باشکوه در دانشگاه کوردستان به کار خود پایان داد.

در این مراسم، هیأت داوران پس از ارزیابی آثار رسیده، ۶ اثر برجسته را در حوزه‌های مختلف  زبان و ادبیات کوردی شایسته‌ی دریافت این جایزه دانست.
در بخش رمان: اثر «که‌وتنی ئاسمانه‌کان» (سقوط آسمان‌ها) نوشته جبار جمال غریب از هولیر؛ در بخش تاریخ: کتاب «بووژانه‌وی کورد» (ظهور کورد) نوشته دکتر اسماعیل شمس؛ در حوزه فلسفه: اثر «کوی به‌رهه‌مه‌کان» (کوچه آثار) نوشته محمد کمال از استرالیا؛ در شاخه نقد ادبی و سبک‌شناسی: «ته‌شه‌یین نه‌زمی» (انفجار نظمی) از عبدالرحمن ئاداک؛ در زمینه فرهنگ عمومی: «فه‌رهه‌نگی زاره‌کی موکریان» (فرهنگ لغت موکریانی) نوشته صلاح‌الدین پایانیانی از مهاباد؛ و در بخش مردم‌شناسی: «فرهنگ قومی شهرها و روستاهای خراسان شمالی» از علی رحمتی از بجنورد به عنوان آثار برگزیده معرفی شدند.

▫️به هر یک از برگزیدگان، علاوه بر تندیس قلم هه‌ژار، مبلغ ۲ میلیارد ریال به صورت نقدی اهدا شد.

همچنین در ادامه این رویداد فرهنگی، از ۳۲ اثر شایسته تقدیر نیز با اهدای تندیس و جوایز نقدی به ارزش ۲۵۰ میلیون ریال برای هر اثر تجلیل به عمل آمد.

 

از سقز کتاب «زامستان و پشکۆی هاوار» از رحیم لقمانی شاعر و نویسنده نام آشنای کوردستان و کتاب «نەقڵەکانی من و بابم» با ترجمه زاهد آرمی نویسندهو مترجم پرتلاش و توانمند حوزه ادبیات کوردی در میان اثرات شایسته تقدیر قرار گرفتند.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

سایت خبری سقز رووداو | خبری | اجتماعی | کوردانه | اقتصادی | سیاسی | فرهنگی | گزارش | عناوین بین الملل