شهرستان سقز دارای ظرفیت های مناسبی در حوزه محصولات کشاورزی،دامی و باغی ارگانیک از جمله: رتبه اول تولید عسل استان، رتبه دوم گندم، گردو، پنیر کوپه، انگور سفید و…. است، که از سال ها پیش سقزرووداو پیشنهادات مختلفی برای برندسازی و نصب المان این محصولات به دستگاه های زیربط داده اما هیچ اقدام و پیگیری اساسی و زیربنایی از سوی جهادکشاورزی، تعاون روستایی، شهرداری ها، دهیاری ها، فرمانداری و…. صورت نگرفته است.
ایجاد صنایع تبدیلی و بسته بندی، برندسازی و تبلیغات، برگزاری نمایشگاه های تخصصی و بازار عرضه مستقیم، ثبت ملی برخی محصولات، بسترسازی برای شرکت در نمایشگاه های داخلی و خارجی از جمله مواردی است که می تواند با اجرای آنها به بهبود وضعیت فعلی و تجاری سازی این محصولات و جذب گردشگر کمک نمود.
- سقز رووداو
- کد خبر 18945
- بدون نظر
- پرینت