براین اساس، دکتر هاشمی متخصص انکولوژی که برای راه اندازی مرکز شیمی درمانی بیماران سرطانی به سقز امده بود، در همان ابتدای کار از سقز رفت.
همچنین دکتر مقدم متخصص ارتوپد سقز را ترک کرده است.
مباحثی مبنی بر عدم توجه به درخواست ها و بروز تنش با آنان مطرح است.
از سوی دیگر دکتر نیما موسوی متخصص رادیولوژی و همسرش دکتر آزاده حشمت متخصص پوست، علیرغم آنکه قرار بود بعد از اتمام طرح، یک سال دیگر در سقز بمانند، امروز اعلام کردند بدلیل فشار یکی دیگر از پزشکان، از سقز خواهند رفت و سقز فاقد پزشک متخصص پوست خواهد بود.
همچنین منابعی آگاه، خبرهایی را در اختیار خبرنگار سقزرووداو قرار داده اند که برمبنای آن، ۲ پزشک متخصص زنان و متخصص جراحی مغز و اعصاب که سهمیه سقز بوده اند در سنندج مشغول به کار بوده و یا مطب دایر کرده اند، جالب آنجاست یکی از این پزشکان در شیفت آنکال، بیماران را تلفنی و از راه دور ویزیت می کند و خبری از حضور وی در سقز نیست.
همچنین شایعاتی مطرح است مبنی بر اینکه یکی از پزشکان حوزه جراحی، برای انجام امورات حساس جراحی از یک دستیار یا کارشناس سنندجی استفاده می کند که با معیارهای تخصصی درمانی همخوانی ندارد.
در این حوزه هم باید یادآور شد دریافت مبالغ بالای ۱۰ میلیون تومانی تحت عنوان وسایل پزشکی و جراحی، زیرمیزی و موارد دیگر از بیماران بدون شفاف سازی، باعث فشار بر بیماران و نارضایتی هایی شده است.
عدم نظارت و پیگیری جدی روسای بیمارستان های سقز از مواردی است که در بروز مشکلات فوق تاثیر داشته، لذا بازبینی در این حوزه، رعایت پروتکل های درمانی و حقوق بیماران امری ضروریست.
- سقز رووداو
- کد خبر 17552
- بدون نظر
- پرینت