اجتماعی, اخبار, ایران, سیاسی, ویژه خبری

جنجال و رویارویی رسانه ای رئیسی و روحانی بر سر فرودگاه سقز

روزنامه ایران ارگان رسانه ای دولت، افتتاح های رئیسی (فرودگاه سقز) را #واقعی و افتتاح های روحانی را #نمایشی خوانده است.

همچنین بذرپاش وزیر راه ‌در مراسم افتتاح فرودگاه سقز گفته که: فرودگاه سقز را در حالی ‌که زیرساخت‌هایش آماده نبود،افتتاح کردند. حتی برج مراقبت نداشت وساختمان آن تکمیل نشده بود. دولت قبل، پروژه‌هایی را با ۶۰، ۷۰ درصد پیشرفت افتتاح کرد.

 

پاسخ سایت حسن روحانی در مورد ادعای افتتاح نمایشی فرودگاه سقز:
«دولت دوازدهم رسما اعلام کرد که فاز اول این پروژه را افتتاح کرده و نه کل فرودگاه را؛
اگر فاز اول آن افتتاح نشده بود، دولت سیزدهم با ۲ سال تاخیر هم نمی‌توانست آن را تکمیل کند؛ این ادعا در ادامه همان پروژه تحریف و تخریب است که در افتتاح هر پروژه‌ای تلاش دارند تا تاخیر در تکمیل پروژه‌ها را توجیه کنند».

-پ ن: فارغ از داوری در موردصحبت های طرفین، آنچه مشخص است جایگاه ویژه سقز در سطح ملی و بین المللی است که تیم های ۲ دولت برسر پروژه های آن در تقابل قرار گرفته اند، اما این شهر ازتوسعه نیافتگی و مدیران ناکارامد محلی رنج می برد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *