اجتماعی, اخبار, ایران, فرهنگی, ویژه خبری

درخشش علمی فارغ‌التحصیل دانشگاه پیام‌نور سقز؛ مبین عبدی رتبه اول ارشد روانشناسی کشور را کسب کرد

سقزرووداو- مبین عبدی، فارغ‌التحصیل رشته روانشناسی دانشگاه پیام‌نور سقز، موفق شد رتبه نخست کشوری در آزمون کارشناسی ارشد رشته روان‌شناسی را کسب کند؛ افتخاری بزرگ برای دانشگاه‌ پیام نور و دانش آموختگان آن.

مبین عبدی در گفت‌وگویی کوتاه، کسب این موفقیت را حاصل مجموعه‌ای از عوامل کلیدی دانست و گفت: تلاش و پشتکار مداوم، مطالعه دقیق منابع علمی به‌ویژه کتاب‌های درسی دانشگاه پیام‌نور، بهره‌گیری از دانش و تجربیات اساتید و روانشناسان، داشتن هدف روشن در مسیر تحصیل و زندگی از جمله مولفه های موثر در موفقیت بنده بوده است.

وی تأکید کرد دانشگاه پیام‌نور با محتوای غنی آموزشی و شیوه آموزش ترکیبی، بستر مناسبی برای شکوفایی دانشجویان و توسعه علمی را فراهم کرده است.

این موفقیت نشان می‌دهد که با اراده، برنامه‌ریزی و بهره‌برداری صحیح از امکانات آموزشی، می‌توان از ظرفیت ها استفاده بهینه نمود و از برخی محدودیت‌ها عبور کرد و در سطح ملی درخشید.

دانشگاه پیام نور سقز این افتخار ارزنده را تبریک عرض می نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *