این انتخاب با برخی انتقادات و تردیدها روبه رو شده، چرا که عده ای معتقدند شهردار به عنوان متولی امورات شهری دارای وظایف و مشغله های متعددی در حوزه های مختلف بوده و عملا فرصت و زمانی برای قبول سایر مسئولیت ها از جمله جشنواره گسترده همراه با حاشیه تئاتر کوردی را ندارد.
برخی دیگر نیز معتقدند جشنواره تئاتر کوردی بیشتر جنبه هنری- فرهنگی و تخصصی داشته و نیازمند تعاملات و ارتباطات گسترده با هنرمندان ملی و بین المللی، برگزاری فعالیت های تخصصی و آموزشی، ارزیابی مراحل مختلف جشنواره و…است، لذا بهتر است دبیری چنین جشنواره هایی به هنرمندان حرفه ای سپرده شود.
از سوی دیگر هنوز فستیوال بین المللی تئاتر کوردی، درتقویم جشنواره های سالیانه وزارت ارشاد ثبت نشده و بودجه ملی به آن تعلق نمی گیرد و بودجه برگزاری آن از محل اعتبارات اداره کل ارشاد، شهرداری سقز و گاها کمک خیرین تاکنون تامین شده است. با واگذاری دبیری اجرایی آن به شهرداری، بیم آن می رود بجای تلاش جهت جذب اعتبارات ملی، بخش عمده ای از بودجه برگزاری برعهده شهرداری گذاشته شود.
لازمست شهردار به جای صرف انرژی و وقت خود برای اموری که در حیطه کاری و تخصصی وی قرار ندارد و شهر با مشکلات متعدد عمرانی، خدماتی، زیرساختی، نبود سرمایه گذاری و… روبروست و عملا تامین و نگهداری امورات جاری نیز با مشکلاتی مواجه شده، برای اجرای طرح و پروژه های اساسی که از درخواست های بحق شهروندان هست وقت و انرژی صرف نماید و عوارضی که شهرندان می پردازند برای اموراتی که عملا باید نهادهای دیگر ان را اجرا نمایند جدا پرهیز نماید.
شهر سقز متاسفانه در یک دهه گذشته روند رو به افول را پشت سر گذاشته و با این منوال این روند شدت بیشتری به خود گرفته و خبری از طرح های زیرساختی و اساسی نیست و عملا کلمه توسعه حلقه گمشده شهر ۷هزار ساله سقز است.
- سقز رووداو
- کد خبر 16999
- بدون نظر
- پرینت