آغاز بهکار جشنواره “قلم ههژار” با حضور فرهیختگان کورد و مهمانان بینالمللی

لید خبر:
سقزرووداو- جایزه قلم ههژار با حضور و مشارکت گسترده نویسندگان، اساتید و پژوهشگران کوردستان و مهمانان داخلی و بین المللی در تالار مولوی دانشگاه کوردستان شروع به کار نمود.
در مراسم افتتاحیه این فستیوال، رئیس پژوهشکده کوردستان شناسی و معاون پژوهشی دانشگاه کوردستان به بیان اهداف و مراحل برگزاری جشنواره قلم ههژار برای توسعه زبان، ادبیات و تولیدات علمی و فرهنگی کوردی، حمایت از نویسندگان و مترجمان پرداختند.
گامی نوین در توسعه زبان و ادبیات کوردی؛ از فرهنگستان زبان تا فستیوال مستوره اردلان
دکتر مظفری معاون دانشگاه کوردستان از راه اندازی فرهنگستان زبان کوردی و برگزاری فستیوال مستوره اردلان خبر داد و گفت: مجوز این ۲ برنامه صادر شده و به زودی وارد مرحله اجرایی می شود.
این فستیوال به مدت ۲ روز (۷ و ۸ خرداد ۱۴۰۴) در سنندج برگزار و ضمن برگزاری چند نشست علمی و سخنرانی از آثار برتر (۳۸ کتاب) تقدیر خواهد شد.