اجتماعی, اخبار, ایران, سیاسی, ویژه خبری

کلافه شدن شهروندان از طولانی شدن روند حفاری خط انتقال آب

سقزرووداو- طولانی شدن روند احداث و حفاری خط لوله انتقال آب در بلوار وحدت و بلوار کوردستان موجب کلافه شدن شهروندان شده است.

این پروژه که در سال جاری توسط آبفا شروع شده، با حفاری مسیرهای پرتردد سقز همراه بوده که موجب ایجاد ترافیک، گرد و خاک، ایجاد ناهمواری و….همراه بوده است.

براساس وعده مسئولان قرار بود پروژه با سرعت انجام و حفاری ها نیز ترمیم شود، اما غیر از ترمیم اسفالت میدان زندان و قسمتی از بلوار وحدت، بقیه مسیر توسط شهرداری اسفالت نشده است.

شهروندان انتظار دارند با هماهنگی و همکاری مجری پروژه و نهادهای مرتبط در اتمام پروژه و ترمیم حفاری سرعت عمل بیشتری داده شود.

به گفته مسئولان، خط انتقال آب شرب سقز از میدان زندان به تصفیه خانه صالح آباد به طول ۵ کیلومتر اجرا و هزینه برآورد شده برای اجرای این طرح حدود ۵۰ میلیارد تومان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *