اجتماعی, اخبار, ایران, ویژه خبری

وعده کاهش خاموشی ها و بهسازی شبکه برق سقز توسط مسئولان شرکت برق / انتقاد خبرنگاران از خاموشی ها و افزایش تعرفه ها

سقزرووددو- مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق استان کوردستان اظهار داشت: کاهش خاموشی ها و طرح های بهارستان (بهسازی شبکه برق روستایی و.. ) و تبدیل سیم های مسی به کابل خودنگهدار از برنامه های اصلی و بزرگ این شرکت در سال جدید است.

کوهسار رسولی تبار روز یکشنبه در نشست با جمعی از خبرنگاران و مدیران رسانه های اجتماعی سقز افزود: طرح بهارستان ویژه روستاهاست که در قالب آن، روشنایی معابر، شبکه برق و تجهیزات شبکه بهسازی و تقویت می شود که تا بهمن ماه سال جاری این طرح در ۱۷۱ روستای استان اجرا شده است.

وی با بیان اینکه، شرکت توزیع برق کوردستان در حوزه تبدیل سیم های مسی به کابل خودنگهدار در سال های اخیر موفق عمل کرده و ۳۵۰۰ کیلومتر تبدیل به کابل خودنگهدار شده است، افزود: رتبه استان از ۳۹ به ۱۷ و با تلاش شبانه روزی در این حوزه به ۱۵ تا ۱۲ ارتقا خواهد یافت.

رسولی تبار یادآور شد: استان کردستان دارای ۷۱۳ هزار مشترک و طول شبکه برق آن ۱۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر است که در قالب ۱۴ هزار و ۶۰۰ پست به شهرهای استان و یک هزار و ۷۰۶ روستا، برق رسانی می کند.

عبدالله ابراهیمی مدیر شرکت توزیع برق شهرستان سقز هم اظهار داشت: طرح بهارستان تاکنون در روستاهای دولت قلعه، بوبکتان، میرده، مرخز، جنیان و چاپان اجرا شده است.

خبرنگاران در این نشست مواردی همچون: افزایش خاموشی ها در سال جاری، تاخیر در واگذاری و وصل انشعابات در اوایل امسال، پرداخت خسارات توسط بیمه طرف قرارداد، حقوق و دستمزد پایین افراد سیم بان علیرغم سختی و حساسیت کار، انتقاد از افزایش تعرفه برق و تعویض کنتور و….را مطرح نمودند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *