اجتماعی, اخبار, اقتصادی, ایران, ویژه خبری

کوردستان؛ تنها استان بدون فرودگاه

سقزرووداو- استان کوردستان علیرغم پتانسیل ها و ظرفیت های متعدد طبیعی، گردشگری، مرزی، اقتصادی و....فاقد فرودگاه مجهز و فعال بوده و چند ماهی است در تنها فرودگاه فعال آن، پرنده هم پر نمی زند.

براساس گزارش خبرگزاری ها، فرودگاه به نام بین‌المللی سنندج از ۴ ماه گذشته هیچ پروازی نداشته و در نوروز امسال از مسافران و گردشگران نوروزی بی‌نصیب ماند و تاکنون وعده‌های مکرر مسئولان استانی و کشوری و تبلیغات بی مبنای نمایندگان مجلس هم برای احیا و از سرگیری پروازهای این فرودگاه راه به جایی نبرده است.

 

از سوی دیگر فرودگاه سقز که ۲ سال پیش در یک بازی سیاسی و عوام فریبانه افتتاح شد، همچنان نیمه کاره رها شده و با این روند چشم انداز معینی برای تکمیل آن وجود ندارد و مردم منطقه باید همچنان تاوان بی کفایتی مسئولان، تبعیض ها و کم توجهی ها را با بی امکاناتی و محرومیت بپردازند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *