اجتماعی, اخبار, ایران, فرهنگی, ویژه خبری

فقدان گالری هنری مناسب در سقز/ لزوم ساخت نگارخانه ای منطقه ای

سقزرووداو- نگارخانه در شهرها، بستر و فضایی برای نمایش تولیدات، آثار و فعالیت های هنری، فرهنگی و عکاسی هنرمندان و تولیدگران آثار را فراهم می کند و به مثابه مکان یا رسانه ای برای شناساندن و تبلیغ این آثار، توسعه فرهنگی و هنری، جذب علاقه مندان، تبادل تجربه و اندیشه، خلاقیت و... است.

شهرستان فرهنگی سقز دارای هنرمندان و اهالی فرهنگ و تولیدگر صنایع فرهنگی و هنری خلاق و توانمندی می باشد که دارای تخصص و شهرت خاصی در حوزه های مختلف می باشند.

 

اگرچه سقز دارای ۲ گالری در مجتمع ارشاد و پردیس سینمایی می باشد اما هر ۲ دارای مشکلاتی از جمله: عدم دسترسی پذیری مناسب خصوصا برای سالمندان و معلولین، عدم گنجایش و فضای کافی، نداشتن تهویه و تجهیزات مناسب، فقدان رنگ آمیزی و مبلمان تخصصی می باشند.
برای نمونه اخیرا نمایشگاه عکس های قدیمی برپا شد هیچ کدام از این نگارخانه ها گنجایش لازم را نداشتند و به همین خاطر در ساختمان بخش خصوصی برگزار گردید.

انتظار می رود متولیان فرهنگی از جمله اداره ارشاد یا شهرداری برای حل این کمبود اقدامات اجرایی لازم را انجام دهند و نسبت به ساخت یا راه اندازی مکانی مناسب به عنوان نگارخانه فرهنگی – هنری منطقه ای اقدام نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *