اجتماعی, اخبار, ایران, سیاسی, فرهنگی, ورزشی, ویژه خبری

مبین قهرمان جام بین المللی تختی شد/ افتخارات شیرمرد کوردستان ادامه دارد

سقزرووداو- چهل و پنجمین دوره مسابقات کشتی آزاد بین‌المللی جام جهان پهلوان غلامرضا تختی ۲۰۲۵ با کسب مقام قهرمانی و نشان زرین طلا توسط مبین عظیمی دلاور مرد کشتی‌ سقز و کوردستان در وزن ۹۲ کیلوگرم خاتمه یافت.

این دوره از مسابقات با حضور برترین کشتی‌گیران کشورمان و تیم‌هایی از روسیه، ارمنستان، قرقیزستان، ترکیه عراق و افغانستان برگزار شد.

محمدمبین عظیمی نخستین کشتی‌گیر آزادکار کوردستانی دارنده نشان برنز مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۵، در پیکارهای جام تختی سال‌های ۲۰۲۳ ارومیه و ۲۰۲۴ زنجان موفق به کسب نشان طلا ‌و عنوان قهرمانی شده بود و برای سومین دوره متوالی در وزن ۹۲کیلوگرم عنوان قهرمانی مسابقات معتبر بین‌المللی جام‌ جهان‌ پهلوان تختی را بدست آورده است.

علی عظیمی مربی سقزی هم در این رویداد بعنوان مربی به هدایت کشتی‌گیران کوردستانی پرداخت.

مبین عظیمی یکی از پرافتخارترین کشتی‌گیران کردستان و ایران به شمار می‌رود. او تاکنون موفق به کسب ۴ مدال آسیایی، بیش از ۱۳ مدال بین‌المللی و چندین عنوان قهرمانی ملی شده است. علاوه بر این، او نخستین کشتی‌گیر تاریخ کشتی آزاد کوردستان است که موفق به کسب مدال‌های جهانی و آسیایی شده و با عملکرد درخشان خود، نامی ماندگار در این رشته به جای گذاشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *